ERHVERVS FLYTNING

Det kan ske, at en virksomhed får brug for at flytte til nye omgivelser eller lokaler. I sådanne tilfælde er det vigtigt at flytningen går hurtigt og nemt. Derfor tilbyder vi nem erhvervsflytning til alle virksomheder. Skal din virksomhed flytte domicil, så kontakt Heden Flytteforretning.

 

Vi har stor erfaring med erhvervsflytning og ved, at du som virksomhed er afhængig af, at flytningen foregår så problemfrit som muligt. Derfor kan vi altid tilbyde en individuel løsning på din flytning, så din erhvervsflytning glider så let som muligt. Heden Flytteforretning har altid fokus på kunden og at yde den bedste service. Vi har mange års erfaring med flytning for forskellige erhvervsvirksomheder og tilbyder en flytteløsning efter dine behov.

 

Erhvervsflytning - Flyttemand Claus Petersen

Vi klarer alle typer erhvervs flytninger

Uanset om du skal bruge en flytteforretning til at hjælpe jeres firma med flytning til nye lokaler, eller det drejer sig om en omrokering inden for de eksisterende omgivelser, kan Heden Flytteforretning tilbyde assistance i forhold til din flytning. Det gælder både større og mindre flytninger. Vi står gerne både for nedpakning, transport og udpakning, men leverer også mindre løsninger, hvis du har behov for det.

 

Når det gælder erhvervs flytning, er tiden afgørende. Det handler om, at flytningen er hurtigt overstået, så medarbejderne hurtigt kan vende tilbage til deres arbejde, så virksomheden ikke mister mere tid end nødvendigt på flytningen. Derfor udarbejder vi gerne et tids-estimat til dig. På den måde kan du føle dig sikker på, at din virksomhed ikke mister mere tid på flytningen, end hvad der er højest nødvendigt. Vi aftaler desuden gerne at ordne flytningen uden for jeres arbejdstid, så det går så ubesværet og ubemærket som muligt.

 

Kontakt Heden Flytteforretning for at høre mere om dine muligheder for erhvervsflytning.

Vi står altid klar til en snak om, hvordan vi skaber den bedste løsning for Jeres firma.

Bliv kontaktet

Dit navn (skal udfyldes)

Telefon (skal udfyldes)

Email (skal udfyldes)