Firmaflytning

Når en virksomhed skal flytte til nye lokaler, er der mange vigtige ting, der skal med. Derfor er det rart med et flyttefirma, som du kan regne med. Heden Flytteforretning er et solidt fynsk flyttefirma, der har mange års erfaring med forskellige typer firma flytning – så du kan regne med os.

 

Når du har brug for firmaflytning, kan Heden Flytteforretning tilbyde dig en individuel løsning, som sikrer, at din flytning går så nemt og problemløst som muligt. Vores erfaring med mange forskellige typer flytning for virksomheder betyder, at vi kender til de udfordringer og behov, der kan være for en virksomhed, der skal flytte til nye lokaler. Vi ved, at tid er altafgørende for virksomheder. Derfor er det vigtigt for os, at din flytning går så ubesværet og ubemærket som muligt. Vi har altid kundens tilfredshed som vores højeste prioritet, og kvalitet og god service er nøgleord blandt vores erfarne flyttefolk.

 

 

Nem og hurtig firmaflytning

Vi gør det nemt for dig. Derfor er vi altid klar til en snak om, hvordan vi kan gøre din virksomhedsflytning så smertefri som muligt. Vi deler gerne ud af gode råd og samarbejder med dig om at finde en løsninger, der matcher dine behov.

 

Uanset om det gælder en større firma flytning – eller om jeres kontorer skal flyttes inden for de eksisterende omgivelser – er det vigtigt for os at finde frem til en løsning, der gør det nemt for dig, når du bestiller en flytning af Jeres firma. Vi tilbyder også at foretage din erhvervsflytning uden for arbejdstiden, så I oplever mindst mulig gene ved flytningen.

 

Hvis du er i tvivl om, hvordan du sikrer den bedste, nemmeste og sikreste flytning til en god pris, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er til enhver tid klar med gode råd og til at skræddersy en løsning i forhold til din firmaflytning, der gør det hele lidt nemmere.

Bliv kontaktet

Dit navn (skal udfyldes)

Telefon (skal udfyldes)

Email (skal udfyldes)