Kontorflytning

Når kontoret skal flytte til nye omgivelser eller blot nye lokaler, er der mange vigtige ting, der skal pakkes ned, og som skal finde en ny plads. Her er det derfor en stor fordel med et flyttefirma, der har stor erfaring med kontorflytning, og som kender til de forskellige udfordringer og problematikker, der gør sig gældende i forbindelse med en kontor flytning.

 

Heden Flytteforretning er et solidt, veletableret fynsk flyttefirma, der har mange års erfaring med kontorflytning af forskellig art. Derfor har vi også et bredt kendskab til hvilke udfordringer og behov, du har, når du står over for en kontorflytning. Hos os er kundens tilfredshed den første prioritet, og vi gør altid vores bedste for at sørge for, at din flytning går så nemt som muligt.

 

 

Den bedste kontorflytning for Jer

Hos Heden Flytteforretning er det dig som kunde, der er i fokus, og derfor arbejder vi altid for at finde den bedste løsning for dig. Hvis du står over for en flytning af kontor, er du derfor altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak om din flytning, og hvilke løsninger vi kan tilbyde dig.

 

Vi synes, at det er vigtigt at give en personlig service og at skabe tryghed hos vores kunder. Vi ved nemlig, hvor meget det betyder at kunne stole på sit flyttefirma. Derfor gør vi altid vores bedste for at skabe gode løsninger for dig.

 

Vi tilbyder også kontorflytning uden for medarbejdernes arbejdstid for på den måde at skabe færrest mulige gener under flytteprocessen. Når det gælder kontorflytning, er tiden vigtig, og derfor kan du også altid få et tids-estimat fra os, inden vi går i gang med din flytning. Det giver en god tryghed i forhold til at vide, hvordan din flytning vil forløbe og være vel overstået.

 

Ring og hør hvad vi kan tilbyde dig, vi er altid klar med et godt råd og et godt tilbud på din kontorflytning.

Bliv kontaktet

Dit navn (skal udfyldes)

Telefon (skal udfyldes)

Email (skal udfyldes)