FLYTNING TIL SVERIGE

Flytninger til Sverige tilbydes til favorable priser.

Skal du flytte til Sverige, enten privat eller i forbindelse med erhverv? Så har Heden Flytteforretning et godt tilbud til dig.

Heden Flytteforretning er et solidt flyttefirma, der tilbyder alle typer flytninger. Vi har mange års erfaring og kan derfor skræddersy en flytteløsning præcis til dig, der har brug for en flytning til Sverige.

 

Vi har jævnligt ture med flytninger af indbo og godstransport til og fra de skandinaviske lande, herunder Sverige og Norge. Vi dækker desuden hele Danmark, så uanset hvor du skal flytte fra og til, står vi klar til at hjælpe dig med din flytning til Sverige. Kontakt os gerne til en uforpligtende samtale om din flytning – vi har altid et godt tilbud parat, og sætter en dyd i at levere god flytteservice til en god pris.

 

Flytning til Sverige

 

Vi matcher dine flytte behov

Heden Flytteforretning tilbyder alle former for flytning til udlandet, og du bestemmer selv, hvor meget af arbejdet, vi skal udføre, og hvor meget af arbejdet du selv vil stå for.

 

Vi leverer både komplette flytninger, hvor vi både pakker jeres flyttegods, transporterer det, og pakker det ud igen – altid i godkendte flyttekasser – samt mindre flytninger, for dig der gerne vil stå for dele af flytningen selv, og måske bare har brug for flyttemænd til selve transporten.

 

Uanset hvad dit behov er i forbindelse med en flytning fra Danmark til Sverige, matcher vi dem med en individuel løsning til en god pris. Det er din tilfredshed, der kommer først, og vi arbejder altid for at levere en god flytteservice hele vejen rundt. Skulle du have behov for opbevaring af dit flyttegods, har vi derfor også et godkendt og opvarmet lagerhotel til rådighed.

 

Kontakt Heden Flytteforretning for et godt tilbud på flytning til Sverige – vi glæder os til at høre fra dig!

Bliv kontaktet

Dit navn (skal udfyldes)

Telefon (skal udfyldes)

Email (skal udfyldes)