FLYTTESERVICE

Hos Heden Flytteforretning er det kundens tilfredshed, der er det vigtigste. Derfor bestræber vi os altid på at give dig en tryg og billig flytteservice. Når du skal flytte, er det vigtigt at du føler, at dine ting er i trygge hænder. Vi har mange års erfaring med alle typer af flytninger, og du kan derfor være helt sikker på, at det er kompetente flyttemænd, der håndterer din flytning på den rigtige måde.

 

Mange mennesker tror, at det er dyrt at få flyttemænd til at stå for flytningen. De fleste bliver dog overrasket over, hvor billigt det kan gøres. Vi ved, at prisen har en stor betydning, når du skal flytte, og når du skal vælge flyttefolk, og derfor giver vi dig gerne et godt tilbud på din flytning, uanset om det drejer sig om en erhvervsflytning, en privatflytning, eller om du skal flytte til udlandet. Vi har mange års erfaring med alle typer af flytninger.

 

 

Personlig flytteservice

For os er det vigtigt med en personlig tilgang til flytte service. Derfor er vi altid klar på en snak omkring den flytning, du står over for og deler gerne ud af gode råd. Vi tilbyder individuelle flytninger, hvor vi kan stå for hele flytningen eller dele af flytningen – det er dig, der bestemmer vilkårene. Vi hjælper også gerne med flyttekasser og pakkevejledning og gode flytteråd.

 

Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, og vi ser hellere at du ringer en gang for meget end en gang for lidt. Det er nemlig den nemmeste måde at sikre, at vi sammen finder den bedste løsning og pris for dig.

 

Forud for din flytning laver vi også gerne skriftlige aftaler, så du er sikker på hvilken flytteservice, du får leveret. Det vigtigste for os er din tilfredshed og at give dig en god oplevelse omkring din flytning – og vi ved, at den gode oplevelse går hele vejen rundt. Derfor går vi både efter at give dig god service, god kvalitet og gode priser.

Bliv kontaktet

Dit navn (skal udfyldes)

Telefon (skal udfyldes)

Email (skal udfyldes)