Flytning København

Når du har brug for en flytning til eller fra København, hjælper vi gerne med at bringe dine ting sikkert fra A til B.

Vi har mange års erfaring inden for flyttebranchen og kan derfor tilbyde dig en individuel løsning på langt de fleste typer af flytninger. Hvis du står over for en kommende flytning, er du derfor altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak. Vi deler gerne ud af gode råd og samarbejder med dig om at finde en løsning, der matcher dine ønsker og behov.

 

Heden Flytteforretning er en landsdækkende flytteforretning, og uanset om du søger et flyttefirma i København eller et flyttefirma på Sjælland, hjælper vi gerne med din flytning. For os er det vigtigt, at du bliver tilfreds og kundetilfredshed er et nøgleord for vores flytteforretning. Når du vælger os til dit flyttefirma i Kbh, er du altså sikker på, at vi gør vores bedste for at give dig en god service.

 

 

Et flyttefirma der skiller sig ud fra mængden

Vi tilbyder forskellige flytninger alt efter dit behov. Vi har erfaring med alle typer flytning og tilbyder både komplet flytning og flytninger hvor vi kun står for transporten. Har du brug for levering af flyttekasser, er vi også gerne behjælpelige.

 

Vi forsøger at skille os fra mængden blandt flyttefirmaer, ved at være en kvalitetsbevidst flytteforretning med personlighed og fleksibilitet.

 

Derfor er vores motto altid, at du hellere skal ringe en gang for meget end en gang for lidt.
På den måde er vi nemlig sikre på, at du får den flytteløsning, som du ønsker, når du skal flytte til København eller fra København. Og din tilfredshed er det vigtigste for dig. Så ring til os, hvis du står over for en flytning i København. Vi deler gerne ud af gode råd og står også altid klar med et godt tilbud på din flytning.

Bliv kontaktet

Dit navn (skal udfyldes)

Telefon (skal udfyldes)

Email (skal udfyldes)