MØBEL OPBEVARING – LAGERHOTEL

Møbelopbevaring og lagerhotel Odense

Der kan være mange situationer, hvor du har brug for at få opbevaret dine møbler eller andet indbo et sted uden for hjemmet. Det kan både gælde flytte opbevaring eller andre situationer, og varigheden kan løbe over både korte og længere perioder.

 

Heden Flytteforretning tilbyder opbevaring af møbler og indbo på en tryg og sikker måde i vores lagerhotel ved Odense. Vores lagerlokaler er godkendt til opbevaring, hvilket betyder, at din indboforsikring stadig gælder, når du har meddelt forsikringsselskabet, at dine ting opbevares hos os.

 

 

Flytteopbevaring

Vi ved, at dine møbler og andet indbo er kære ejendele, og derfor sætter vi en ære i at passe så godt på dem som muligt. Uanset hvilke typer af indbo du har brug for at få opbevaret, og hvor kort eller lang en periode, du har brug for opbevaring af dine ting, står vi klar til at hjælpe dig med din opbevaring.

 

Vi stræber efter at give dine møbler omgivelser, så de er lige så sikre, som hvis de stod hjemme hos dig selv. Derfor er vores lokaler til opbevaring opvarmede, og der er altid ensartet temperatur og luftfugtighed. På den måde får dine ejendele de bedste omgivelser. Lagerhotel og opbevaring ligger ca 15 km syd for Odense.

 

 

Vi tilbyder både flytning og opbevaring

Har du brug for hjælp til at flytte dine ting til eller fra opbevaring, står vi også gerne til rådighed i forhold til det. Heden Flytteforretning har mange års erfaring med flytning af ting, og du kan altid føle dig sikker på, at dine ting er i trygge hænder, når du overlader din flytning til os.

 

Vi sidder altid klar ved telefonen til en samtale om dit behov for opbevaring og/eller flytning, så vi sammen kan finde frem til den løsning, der passer bedst til dig. Hos os er det din tilfredshed der er i fokus, så kontakt os i dag, hvis du har brug for opbevaring og flytning.

Bliv kontaktet

Dit navn (skal udfyldes)

Telefon (skal udfyldes)

Email (skal udfyldes)