PRIVAT FLYTNING

Heden Flytteforretning tilbyder alle former for privatflytning. Vi er et solidt og veletableret fynsk flyttefirma, som har mange års erfaring med flytning for private, og vi har altid god service og kundens tilfredshed i centrum. Skal du bruge en flytteforretning til privat flytning, hjælper vi dig gerne med opgaven – uanset hvordan den ser ud.

 

Vi forstår, at forskellige mennesker har forskellige behov – også når det kommer til flytning. Derfor tilbyder vi individuelle flytteløsninger, alt efter dine ønsker. Vi foretager både totale flytninger, hvor du overlader alle opgaver omkring flytningen til os, det vil sige pakning, transport, udpakning og at sætte indboet på plads igen, samt mindre flytninger, hvor du måske kun har brug for hjælp til transporten.

 

Uanset hvilken flytning du har brug for, gør vi altid vores bedste for at gøre din flytning så nem, effektiv og billig som muligt.

 

Heden Flytteforretning - Privat flytning

 

 

Bestem selv vilkårene for Jeres privatflytning

Når du er kunde hos Heden Flytteforretning, er det dig, der bestemmer vilkårene. Du bestemmer eksempelvis selv, om du ønsker en eller to flyttemænd til at hjælpe med opgaven. Din tilfredshed er det vigtigste for os, og derfor ønsker vi altid at give dig den bedste service hele vejen rundt.

 

Vi gør altid vores bedste for, at dit indbo kommer sikkert frem til den nye adresse. Når vi står for din flytning af møbler og indbo, er sikkerheden altid i top, og tryghed og forsvarlighed er nøgleord for os. Vi står altid klar til at hjælpe dig med din flytning, også når det gælder levering af flyttekasser, pakkevejledning og andre gode råd, som sikrer dig en problemfri flytning.

 

 

Lagerhotel i forbindelse med privat flytning

Skulle du have behov for at få opbevaret indbo i en kortere eller længere periode, tilbyder vi også opbevaring af møbler i vores lagerhotel i sikre og opvarmede lokaler.

Bliv kontaktet

Dit navn (skal udfyldes)

Telefon (skal udfyldes)

Email (skal udfyldes)